top of page

05.01.22 Møt TP-Products på VTEC2022!

Riktig Godt Nytt År - og vel overstått Jul!


Det er nå 5 måneder til leverandørene og industrien møtes i Grenland til en fullspekket uke med konferanser, messe, møtebørs og diverse kveldsarrangement. Stadig flere selskap melder sin ankomst, og det ser ut som at utstillingshallen kan bli fullbooket før påske!Et av selskapene som var tidlig ute med å sikre seg plass er TP-Products:

"TP-Products kan nesten ikke vente med å dra til Grenland og VTEC2022. I fjor da vi var på Stavanger Energy Conference, skapte vi mange nye relasjoner og fikk pleiet eksisterende.

Vi gleder oss til å møte både gamle og nye relasjoner også i Porsgrunn.

Vi har store forventninger til vår nye Ultra Kompakte rørforbindelse, så vet vi at kompaktflens og klammerkoblinger fatter interesse fra før. De nye Ultrakompakte løsningene vil bidra med lavere vekt enn noen annen i dagens marked, og svært konkurranse dyktige priser. Vi er klare til å komme med gode forslag til tekniske løsninger hvor sikkerhet er nøkkelordet.

Kom og møt oss på VTEC2022 – ekspertene på kompakte vedlikeholdsfrie løsninger!"


- John Arnesen, Sales Manager TP-Products


VTEC2022 / Industriuka

Samarbeidet mellom Vestfold Telemark Energy Conference (VTEC) og Industriuka, er et langsiktig og strategisk samarbeid om å skape den viktigste årlige møteplassen for industrien i Europa. Med fokus på forretningsmuligheter i det pågående grønne skiftet jobbes det med et program som blant annet inkluderer:


Mandag 30.05: Industripolitikk og finans

Tirsdag 31.05: Energi med Seidr energipark, hydrogen, ammoniakk, olje/gass, biokarbon, sol/vind

Onsdag 01.06: CCUS med felles CO2-fangst i Grenland, Langskip/Norcem, PyroCO2 og electrofuel

Torsdag 02.06: Sirkulærøkonomi med Norners kjemisk resirkulering av plast, SecREEts, utnyttelse av sidestrømmer

Alle dager: Teknologi, FoUI, disrupsjon, digitaliseringØnsker du å sikre deg plass til årets grønne møteplass for industrien?

Plasseringspulje 2 stenger 31. januar, se utstillere og book direkte på VTEC2022!

Vi gleder oss til å se deg i Porsgrunn 30. mai til 2. juni!bottom of page